Hitta en ny stil till ditt hem

Att hitta eller till och med skapa en ny stil till hemmet kan kännas både övermäktigt och svårt. Du kanske tror att det bara är professionella inredningsdesigners som kan göra något sådant, eller att du måste ha en särskild talang. Eller också kanske det kräver kopiöst med pengar, tid och arbete? Vi kan lova dig att så är alls inte är fallet. Tvärtom! Det kan vara allt ifrån gratis och snabbt till billigt och enkelt.

Hur du går till väga

För att hitta en stil kan det vara bra att börja med att kika på inspirationsbilder eller kolla in de senaste trenderna. Det är inte helt fel att dessutom kolla in inredningshemsidors utbud. Därefter kan du försöka hitta en röd tråd i det du gillar och här kan moodboards vara hjälpsamma.

När du känner att du hittat en stil du gillar, oavsett om den matchar befintliga stilar eller inte, så är det dags att starta förändringen. Här kan du exempelvis rensa eller möblera om i hyllor eller flytta runt belysning. Du kan även handla hem posters att hänga på väggarna eller textilier att höja din stil med. Det finns mycket att välja på och du kommer säkerligen hitta både billiga och unika saker som passar dig perfekt. Lycka till!